top of page

Trekhaak montage

Trekhaak montage

 

Garage Ton de Wit is onderdeel van Trekhaakcentrum.nl, de grootste trekhaak

montage specialist van Nederland.Trekhaakcentrum staat bekend als dè specialist op het gebied van trekhaakmontage. We helpen u graag op weg tijdens uw zoektocht naar de gewenste trekhaak voor uw auto. We hebben meer dan 15 jaar ervaring en voor vrijwel elke auto hebben wij de juiste trekhaak. We zijn een onafhankelijk opererend bedrijf en kunnen daardoor elk merk en type trekhaak monteren. Bij ons staan klantvriendelijkheid, gericht advies, optimale service hoog in het vaandel.

 

Wanneer u een trekhaak onder uw auto laat monteren, kunt u gratis gebruik maken van een van onze leenauto’s. U kunt gewoon verder met de dagelijkse gang van zaken, in de wetenschap dat in de tussentijd de gewenste trekhaak onder de auto wordt bevestigd. Als u de leenauto wilt gebruiken, betaalt u enkel het benzineverbruik.

Wat kost mijn trekhaakmontage?
 

U kunt via onze kentekentool de verschillende mogelijkheden voor uw auto zien.

Voor informatie en prijsopgave KLIK HIER

Over Trekhaakcentrum.nl

 

Trekhaakcentrum.nl BV is al 15 jaar actief in de wereld van de trekhaakmontages.

In deze periode heeft Trekhaakcentrum een brede expertise opgebouwd, die zij graag inzet voor een excellente klantgerichte service.

 

Binnen Trekhaakcentrum werken meer dan 45 zelfstandige trekhaakmontage centra samen, die allen klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarmee is de grootste keten in Nederland ontstaan van gespecialiseerde trekhaakmontage centra. Trekhaakcentrum ondersteunt deze bedrijven met up-to-date technische kennis, marketing en een scherp geprijsd inkooppakket. Samen met de efficiënte werkwijze van onze trekhaakspecialisten resulteert dit in de beste keus voor elke potentiële klant.

 

Trekhaakcentrum.nl is niet gelieerd aan één specifieke trekhaakfabrikant en neemt daarmee in trekhaakland een unieke onafhankelijke positie in.

 

De uitgebreide ervaring van Trekhaakcentrum staat er garant voor dat zij ook trekhaakoplossingen weet te creëren voor bijvoorbeeld exclusieve, historische en allerlei import auto’s.

bottom of page