top of page

Inbouwen accessoires

Inbouw parkeerhulp

Sensoren aan de voor- en of achterzijde van uw auto zorgen ervoor dat u zorgeloos achteruit kunt rijden en inparkeren. Elk obstakel aan de voor- en/of achterzijde van de auto wordt gedetecteerd. Door middel van een  geluidsignaal wordt u attent gemaakt op de afstand naar het obstakel. De frequentie van het signaal neemt toe naar mate de auto dichter bij het obstakel komt. Naast het signaal zijn de meeste kits uitgerust met een display. Dit display geeft visueel de afstand en de locatie van het obstakel weer. Montage is toepasbaar op vrijwel elk autotype en in combinatie met een trekhaak mogelijk. De sensoren zijn in de kleur van de auto te spuiten.

 

 

 

 

 

Inbouw Bluetooth carkit

Niet handsfree bellen tijdens het autorijden zorgt voor veel ongelukken en gevaarlijke verkeerssituaties .Tevens bedraagt de boete voor handheld bellen  €220!  Dit kunt u nu voorkomen door een mooie en praktische Parrot carkit in te bouwen!  Met dit systeem kunt u altijd handsfree bellen en dus uw aandacht bij het verkeer houden. De carkits  werken via bluetooth, hierdoor is de Parrot gemakkelijk te bedienen.

 

 

 

 

 

Inbouw audio

Wilt u een nieuwe autoradio kopen? Bij Garage Ton de Wit  kunt u naast het inbouwen van een autoradio, ook een voor u geschikte autoradio kopen. Maar welke autoradio’s zijn er nou allemaal geschikt? Wat moet er allemaal voor opties op zitten? Autoradio’s zijn de laatste jaren steeds geavanceerder geworden. Het is dus helemaal persoonlijk waar een autoradio allemaal aan moet voldoen. Of u nu via bluetooth, vanaf uw usb stick, uw smartphone of mp3 speler muziek wilt afspelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een autoradio met navigatie is zelfs een optie. De standaard autoradio’s zijn over het algemeen zeer beperkt en beschikken niet over veel opties. Ook de geluidskwaliteit is bijna altijd een heel stuk minder.

bottom of page